Sandra Rosendahl

Chia pudding

En lækker opskrift fra mig til dig… Ingredienser: 2 dl mandel mælk 3 spsk. Chiafrø 3 spsk. Jordbær protein eller vanilje plante protein Topping: Her kan du komme bær eller et stykke frugt på som du selv syntes er lækkert. Jeg har også lagt et tyndt lag blåbær youghurt. Velbekommen 😀  

Coffee Bites

Coffee bites 😃 De er super nemme at lave…     Det skal du bruge: ·       65 g Nutramino Protein ’chokolate peanut butter ’ eller ’caramel’ ·       30 g mandelsmør (eller peanutbutter) ·       40 g færdig brygget kaffe ·       10-15 g hakkede valnødder, hasselnødder eller mandler Sådan gør du: 1.      Bland alle ingredienserne i en skål med en ske eller med hånden 2.      Rul og form dejen til 12 små kugler 3.      Spis og nyd dem – del selvfølgelig med en du holder af!

spinat pandekager

Her er min opskrift på nogle super sunde pandekager <3 De er både gode til morgenmad og til eftermiddags snack. Spinat pandekager 💪🏼  – 125 gram frisk spinat – 1 æg  – 1 scoop vanilje protein – 1 slat mælk  – 1 dl. Havregryn  – 1 banan  Blendes i 3 minutter, steges i kokosolie 🤪🌴

Grøn Juice

  Juice med squash, fennikel, bladselleri, lime og Appelsin 1 stk. Grøn squash 1 stk. Fennikel 4 stængler Bladselleri 1 stk. Lime 1 stk. Appelsin Sådan gør du… Hvis du har valgt økologiske frugter og grønsager så skyller du blot skralden grundigt. har du valgt sprøjtet frugt og grønt skal skralden skæres helt af. Skær fennikel, Lime, squash og appelsin i mindre stykker Kør det hele igennem juiceren og nyd den til et måltid 😉

Naturlig proteinbar

Øko-bar og uden tilsætningsstoffer! Jeg elsker det..

Muffin’s med chokolade overtræk

Det hitter her hjemme 🤗 Måske du også syntes de er lækre ? En muffin der ikke skal bages ✌🏼 6-8 stk. * 100 g. mandler, hasselnødder eller cashew nødder * 2 modne bananer * 1 spsk. Peanutbutter * En halv tsk. ren vanilje * 100 g. mørk chokolade (som over træk) Blend alle ingredienserne undtagen chokoladen til en grov, men sammenhængende masse. Smelt alt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen. Hæld en lille smule chokolade op i alle silikone muffin formene, så hele bunden er dækket (sæt dem i fryseren ca. 4 minutter til chokoladen er fast) Kom så en spiseskefulde af fyldet i alle dine muffin forme og kom den flydende chokolade rundt i kanten af formen. Sæt dem igen ind i fryseren til chokoladen er fast. Kom igen en spiseskefulde af fyldet oven i muffin formene og hæld så den fuldende chokolade over hele toppen, så den dækker så meget som muligt og sæt dem i fryseren igen. Når chokoladen er fast og blank, kan du forsigtigt fjerne muffin formen og så kan en lækker chokolade overtrukket muffin nydes 😀 <3     

Find vej

Sandra Rosendahl
Borups Allé 45
2200 København N
Cvr. DK35598030

logo
Kontakt

Tlf. 21 86 60 12
kontakt@sandrarosendahl.dk

Chia pudding

En lækker opskrift fra mig til dig… Ingredienser: 2 dl mandel