Close

NIKOLAJ'S HISTORIE

’’Jeg blev overrasket over hvor nemt det var, med den rette coaching.”

UDFORDRING

Nicolai oplevede ikke progression i sin træning. Han syntes at han spiste og trænede rigtigt, men uden resultat. Han gik derfor i stå og manglede hjælpen, til at opnå sit mål. Nicolai havde hovedsageligt brug for min hjælp til:

  • Omlægning af kostvaner
  • Motivationscoaching
  • Den rigtige træning til at opnå målet
RESULTAT

Vi startede med at have en god samtale omkring hvordan livsstilen var på nuværende tidspunkt, hvordan træningen var og hvilke ændringer der kunne laves for at vi ville komme tættere på det mål der var.

Det var vigtigt det var realistisk, så motivationen ikke ville falde undervejs i forløbet.

Kost- og træningsplanen blev udformet ud fra tid, erfaring, niveau, skader, allergier mv. – med andre ord lavede jeg en helt unik kost- og træningsplan, tilpasset Nicolai. Der blev løbende lavet ændringer i både kost- og træningsplan, for at tilpasse Nicolais fremdrifter.

KLIT'S HISTORIE

“Jeg var forbløffet! Min nye livsstil gav mig mere livsglæde og mere energi, allerede efter den første uge!”

UDFORDRING

Den største udfordring ville være at omlægge kostvanerne, da Kit havde den udfordring at hun også skulle stå på sit arbejde, som er i en bager. Det kunne med sådan et arbejde godt være svært at afvende kroppen fra sukker.

Vi fandt sammen den løsning der ville passe Kit bedst, i forhold til de kilo hun ønskede at tabe.

Målet var at tabe 10 kilo.

RESULTAT

Der blev hurtigt taget hånd om problemstillingerne, og hvordan de kunne løses. Vi lavede en kropsanalyse, hvor vi målte fedtprocent og kropsalder og vi beregnede hvilestofskifte og pal-værdier.

Derefter blev der snakket om:

  • Realiteter omkring trænings timer på ugebasis
  • Det nuværende kost indtag og dårlige vaner
  • En dato for hvornår vi sammen ville nå målet!

Allerede efter den første uge, havde kostplanen, træningsprogrammet og den hårde indsats givet pote med 2 kg tabt. Der blev tabt i alt 10 kg.

MILLE'S HISTORIE

UDFORDRING

Mille havde tidligere haft dårlige oplevelser ved andre kostvejledere. Ønsket var at blive taget seriøst, hurtigst muligt at komme i gang med en bedre kost, der var rettet imod hendes mål, som var at komme i god form og tabe sig efter graviditet. 

RESULTAT

Der blev udarbejdet personlige planer til at ændre livsstilen. Der blev beregnet hvilestofskifte, PAL værdi, micro og macro behæv – og heraf kom kostplanen til. Resultat var hurtigt at se. Mille holdt sig til kostplan og det kunne ses på vægten som gik ned uge for uge. 

FÅ HJÆLP TIL DIN MÅLSÆTNING

LAD OS TAGE EN SNAK