ttq.load('CCI77DRC77U4IAVBPUTG'); ttq.page(); }(window, document, 'ttq'); ttq.load('CCI355RC77U0EARN7FMG'); ttq.page(); }(window, document, 'ttq');

Skriv dig op til en snak om hvordan

Du kan komme i mål og få holdbare resultater

Kom i gang nu!

Certificeringer

Sandra har mere end

11 års erfaring

med at omlægge klienters livsstil

4.9/5

TrustScore 4.9/5 ud af 117 reviews

De vildeste og sejeste

klienttransformationer

Hør klienters oplevelser af deres forløb hos Sandra Rosendahl

Min app

Altid med dig

I et forløb ved Sandra Rosendahl får du din egen personlige sundhedsprofil lige i lommen. Her kan du skrive i chatten, holde øje med din udvikling, se dine kost- og træningsplaner og meget mere

ET FORLØB HOS Sandra Rosendahl

Alle forløb er forskellige of skræddersyes til hver enkelt klient. Her får du et overblik over hvordan det overordnet fungerer:

01

Indledning

Indledningsvis ringes du op til en samtale omkring din målsætning., dine udfordringer, din hverdag, mm. Herefter skal du gennemgå et mere detaljeret spørgeskema, hvor alle detaljer om din nuværende form, kostpræferencer, træningsniveau, sygdomme, mm. udspecificeres. 

02

Opstart

På baggrund af de informationer vi har fået, udarbejdes dine første kost- og træningsplaner. Den første periode går med at observere og forstå, hvordan din krop reagerer på dine nye planer og vaner. Det kan nemlig være, vi skal justere lidt på nogle faktorer, så vi når lige præcis DIT mål.

03

Opfølgning

Undervejs skal du ugentligt opdatere dine parametre, såsom; din mentale udvikling, dine søvnmønstre, din vægt etc. Det kan du gøre gennem din klientside, som du både kan tilgå via hjemmesiden eller gennem appen. Der ligger en forventning om, at du engagerer dig og oplyser om så mange detaljer som muligt. Det gør at hjælpen og værktøjerne tilsvarende bliver mere behjælpelige i din proces frem mod dit mål.

04

Livsstilsændring

Erfaringen viser, at et succesfuldt forløb typisk varer mellem 6 og 12 måneder. Det skyldes, at det først er i femte og sjette måned, at de indledende måneders arbejde forplanter sig som en “hverdag”.

En af grundværdierne hos Sandra Rosendahl er, at et vægttab ikke skal være kortsigtet, men at du derimod efter endt forløb har opnået en livsstil, hvor din livsglæde er i højsæde. En livsstil, hvor kost, træning og din form er en bonus der følger med og føles nem at holde i balance

Sunde og lækre hverdagsretter

En sund livsstil er en fin balance mellem træning, sund kost og at kunne nyde en kage en kage og en god vin i ny og næ. En balance er ikke at leve efter en restriktiv kostplan, men at få værktøjerne til at træffe de rette valg – helt uden at tænke over det. Det er denne balance vi skal finde og have frem i dig! Du vil opleve at du, under forløbet, sagtens kan spise almindelige hverdagsretter som andre i husstanden også kan få glæde af.

Der tages ligeledes højde for fødevareallergier, såsom nødder, fisk, skaldyr, gluten, laktose etc. samt for om du har præferencer som vegetarisk, vegansk eller pescetarisk kost.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM